Yksityisteiden hallintopalvelut avaimet käteen -periaatteella

ROUTAMAP TIEISÄNNÖINTI
Slider

Kiinteistö- ja maankäyttöasioiden asiantuntija Lapista

Routamap on kiinteistöihin ja maankäyttöön liittyvien kysymysten ratkaisutoimisto Rovaniemeltä, Lapista. Tarjoamme ratkaisuja kiinteistöihin, maankäyttöön, tieisännöintiin, ulkoilureitteihin sekä karttoihin ja paikkatietoon liittyvissä kysymyksissä.
Vahvuutemme on joustavuus, ketteryys ja monipuolisen kiinteistö- ja kartta-alan osaamisen yhdistäminen. Toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä sekä Ylitorniolla, josta käsin toimimme koko Suomessa.

Palvelumme

Kiinteistöt ja maankäyttö

Kiinteistön kauppakirjojen laadinta, kaupanvahvistus sekä muut kiinteistöihin ja maankäyttöön liittyvät asiantuntijapalvelut maanmittausalan ammattilaisilta.

Yksityistiet

Ysityisteiden tieisännöinti, tieyksiköinnin laatiminen sekä yksityisteihin liittyvät asiantuntijapalvelut tiekunnille, kunnille sekä yrityksille.

Ulkoilureitit

Ulkoilureittien suunnittelu, reittien perustaminen ja toteutus asiakkaan toiveiden mukaan yhdistettynä visuaalisesti näyttäviin reittikarttoihin

Kartat ja paikkatieto

Kustomoidut kartta- ja paikkatietoratkaisut tapahtumien markkinointiin ja viestintään, brändin rakentamisen tueksi tai suunnitelmien havainnollistamiseen.

Suunnistus

Suunnistuksen tapahtumatuotanto, suunnistuskarttojen valmistus sekä karttakonsultin palvelut tapahtumajärjestäjien tueksi.

Koulutus ja konsultointi

Koulutusta ja konsultointia kiinteistö- ja maankäyttöasioihin liittyen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Maksuton alkukeskustelu

Palveluihimme sisältyy aina maksuton 15 minuutin alkukeskustelu, jossa käymme läpi konsultoinnin tarpeesi sekä tavoitteesi. Käydyn keskustelun pohjalta arvioimme palveluntarpeesi ja laadimme sinulle sopivan paketin.

Routablog

Blogissamme asiaa kiinteistöistä, maanmittauksesta, suunnistuksesta sekä yrityksemme arjesta muutaman kerran vuodessa.