fbpx

Uusi vuosi, uusia tuulia

Vuosi vaihtu, mutten löytäny itteä hikoilemasta tunkkasilta kuntosaleilta tänäkhään vuonna. Sen sijaan tuli tammikuun aikana vietettyä useampiki viikonloppupäivä toimistolla urheilua vahaten ja tietokonheela naputtaen. Urheilun (seuraamisen) osalta saavutukset jäit vaatimattomiksi, mutta jälkimmäisen tuotokset saathiin vihdoin julkasukunthoon.

Ruukaan olla tämmösten suhteen hieman liian perfektionisti, mutta häätyy sanoa et tähän lopputulokseen olen kyllä jo nyt aivan tyytyväinen. Samala kertaa saima julkastua elikkä lanseerattua aivan uuen palvelukokonaisuuen elikkä kiinteistötekniikan asiantuntijapalvelut. Olit ropleemat karttojen eli kiinteistöjen kans, niin tuttuun tappaan sole ko rimpauttaa niin kattoma hommat kunthoon.

Sivut kehittyy ja päivittyy vielä jahka jouvethaan, mutta tästä on hyvä lähteä liikheele. Liikheelä tullee oltua muutenki, ko seuraavat pari kuukautta seilathaan suunnistushommissa välilä Rovaniemi – Praha – Krasnoyarsk – Piteå.

Tähän blogiin olis tarkotus päivitellä asiaa ja asian vierestä aina noin kuukauven välein, tai muuten ainako vain joutaa.

Menestystä vuojele 2019 itele kellekki, moikathaan ko nähhään!

 // Tommi