Kartat ja
paikkatieto

Kustomoidut kartta- ja paikkatietoratkaisut yli 10 vuoden kokemuksella

Toteutamme korkeatasoisia kartta- ja paikkatietoratkaisuja yrityksille, kunnille, julkisyhteisöille sekä yhdistyksille. Laadukkailla karttaratkaisuillamme saavutatte merkittävää lisäarvoa yrityksenne brändin rakentamisessa, tapahtumanne markkinoinnissa ja viestinnässä sekä rakennusprojektin suunnittelussa.

 

Erilaisten karttojen valmistus on ollut Routamapin erikoisalaa jo yli 10 vuoden ajan ja tiedämme kokemuksesta, miten saadaan aikaan tarpeitanne vastaava lopputulos. Vahvuutenamme on pienyrityksen ketteryys sekä monipuolinen maanmittausalan kokemus. Me pystymme vastaamaan tarpeisiinne joustavalla aikataululla ja monipuolisella osaamisella.

Lisäarvoa brändillesi

Laadukkailla karttaratkaisuillamme saavutatte merkittävää lisäarvoa brändin rakentamiseen, tapahtuman markkinointiin ja viestintään.

Kokemus

Karttojen lisäksi meiltä löytyy monipuolista kokemusta myös muista maanmittaustekniikan osa-alueista, joita hyödyntäen pääsemme yhdessä parhaaseen lopputulokseen.

Helppoa asiointia

Voit ottaa yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai lomakkeen kautta. Hoidamme asiat alusta loppuun joustavasti pienyrityksen ketteryydellä.


Kartta- ja paikkatietopalvelumme

Opaskartat

Opaskartta, Evo Trail Weekend (2019)

 

Opaskartat

Visuaalisesti tyylikkäät ja informatiiviset kartat tuovat tapahtumalle merkittävää lisäarvoa markkinoinnin ja yleisilmeen tueksi. Selkeät kartat mainosmateriaaleissa helpottavat asiakkaita löytämään halutut palvelut.

Toteutamme opaskarttoja esimerkiksi:

  • Yrityksen toimipisteistä
  • Tapahtuman liikennejärjestelyistä
  • Tapahtuman toiminnoista
  • Areenan tai stadionin järjestelyistä.

Karttaratkaisut helpottavat tapahtumien järjestelyjä, kun tapahtuman järjestäjät sekä suunnittelijat ovat tietoisia toimintojen järjestelyistä ja paikoista.

Myös tapahtuman rakenteista vastaaville kartoistamme on hyötyä, sillä ne helpottavat suunnittelua, materiaalien varaamista sekä muita rakennusvaiheen toimia.

Reittikartat

Reittikartta, Kopparön luontopolku (2020)

Reittikartat

Routamap toteuttaa reittikarttoja eri urheilutapahtumiin, kuten maastohiihtoon, juoksuun tai pyöräilyyn. Kartat toteutetaan halutulla värimaailmalla asiakkaan kanssa yhteistyössä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Hyödynnämme kartoissa Maanmittauslaitoksen ilmaisaineistoja, mistä johtuen pystymme toteuttamaan projekteja ketterästi ja kustannustehokkaasti. Olemme toteuttaneet myös useita maastohiihtolatujen homologointiprosesseja, joita kansainvälinen hiihtoliitto FIS edellyttää lajin arvokilpailutapahtumissa.

Kartat rakentajille ja kunnille

Asemapiirros

Asemapiirroksella kuvataan tontti tai rakennuspaikka ennen ja jälkeen suunniteltujen rakentamistoimenpiteiden. Asemapiirros liitetään rakennuslupahakemuksen liitteeksi, ja sen tulee olla maankäyttöä ohjaavan lainsäädännön sekä Suomen rakennusmääräyskokoelman säädösten mukainen.

Pohjakartat maankäytön suunnitelmiin

Asemakaavan ja erillisen tonttijaon tulee maankäyttö- ja rakennuslain (132/1999) sekä -asetuksen (895/1999) mukaan perustua pohjakarttaan, joka on laadittu yksityiskohdiltaan ja tarkkuudeltaan riittävän tarkasti.

Toteutamme yhteistyökumpppaneidemme kanssa kaavan pohjakarttoja JHS 185 säädösten mukaisesti eri maankäytön suunnitelmien tueksi.

Suunnistuskartat

Toteutamme suunnistuskarttaprojekteja yli 15 vuoden kartoituskokemuksella. Hyödynnämme suunnistuskartoissa viimeisintä tekniikkaa, ohjelmistoja sekä pohja-aineistoja. 

Suunnistuskarttapalvelumme sisältää:

  • Pohja-aineistojen hankinnan ja käsittelyn
  • Maastokartoituksen maastotietokonetta ja GNSS-paikannusta hyödyntäen
  • Viimeistelyn sekä maastotarkistukset
  • Karttojen tulostamisen tai viimeistelyn painoa varten.

Teemme suunnistuskarttoja koko Suomen alueelle. Olemme toteuttaneet suunnistusprojekteja myös Ruotsissa, Espanjassa, Portugalissa sekä Skotlannissa.

Päivitämme ja saatamme ajantasalle myös vanhoja suunnistuskarttoja. Lisäksi toteutamme erikoiskarttoja hiihtosuunnistukseen ja pyöräsuunnistukseen.

Kiinnostuitko karttapalveluistamme? Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Tavoitat meidät niin puhelimella, sähköpostilla kuin yhteydenottolomakkeen kautta.
Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Myynti

TOMMI UUSIMÄKI
tommi.uusimaki@routamap.fi
+358 50 501 2349

Toimistomme

Rovakatu 17, 3. krs
96100 Rovaniemi

Palvelemme

Maanantai – perjantai klo 8-17