fbpx

SUUNNISTUS

Kaikki tarpeellinen suunnistuksesta ja kartoista

Anna suunnistuksen karttatyöt ammattilaisen käsiin, jolloin voit itse nauttia valmiista karttatuotoksista. Hoidamme projektit alusta alkaen valmiiseen aineistoon asti.  

Mitä palveluita tarjoamme suunnistukseen?

Tarjoamme monipuolisen valikoiman suunnistukseen, suunnistuskarttoihin sekä suunnistustapahtumiin liittyviä palveluista. Tarvitpa mitä vain, ole yhteydessä.

Voimme tarjota teille esimerkiksi seuraavia palveluita:

Kysy kartoista tai pyydä tarjousta

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Suunnistusta suoraan rovaniemeltä

Karttaklippejä tehdyistä projekteista

usein kysyttyä

  • Routamapilta onnistuvat karttatyöt koko Suomen alueella.
  • Lisäksi olemme tehneet kartoitusprojekteja mm. Ruotsissa.

Nykyaikaisen leimausjärjestelmän ansiosta suunnistus ei vaadi enää välttämättä isoa kartta-aluetta kisoihin. Kuntorasteille ja kisoihin kartta-alueeksi riittää jopa laadukas 1km2 alue. Pienemmän kartta-alueen projektit ovat myös helpommin, nopeammin ja halvemmin toteutettavissa.

Riippuen tilauskannasta voimme aloittaa työt hyvinkin pian. Kartoitettavan alueen koosta riippuen toimitusaika vaihtelee muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen maastotöiden aloittamisesta. 

Käytämme ajantasaisia ja parhaita mahdollisia pohja-aineistoja. Useimmiten nämä ovat MML avoimen aineiston tuotteita tai kuntien tarjoamia pohja-aineistoja. 

Maastotöissä laitteena käytämme maastoon soveltuvaa tablettia sekä ulkoista gps-paikanninta. Aineiston käsittely ja maastotöiden piirto tehdään OCAD -ohjelmistolla.

Kiinnostaako suunnistus? Kysy lisää suunnistuspalveluistamme!