Suunnistus

Suunnistukseen liittyvät palvelut alan ammattilaiselta

Suunnistus on ollut vahvasti osa yritystämme koko sen historian ajan. Routamapilla onkin vahvat siteet suunnistukseen ja osaamista lajin kehittämisestä jo liki 15 vuoden ajalta. Olemme toimineen niin kilpailujen järjestämisen, suunnistuskarttojen, lajin TV-tuotannon kehittämisen kuin tapahtumajärjestämisen aallonharjalla jo vuosia, joka antaa meille hyvät lähtökohdat myös tuleviin projekteihimme.

Tarjoamme työpanostamme esimerkiksi suunnistustapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen, tapahtumatuotantoon (mm. TV, gps-seuranta, jne), suunnistuskarttojen valmistukseen tai karttasihteerin tehtäviin.

Suunnistuskarttoja ja suunnistuskarttaprojekteja toteutamme vuosittain yli 20 km2 pääasiassa eri puolilta Suomea ja Pohjois-Ruotsia. Lisätietoja suunnistuskartoista ja karttojen valmistuksestä löydät Kartat ja paikkatieto-sivuilta.

Suurin vuosittain järjestämämme suunnistustapahtuma on kesäisin Tunturi-Lapissa järjestettävä LAPLAND O WEEK, jonka järjestelyistä vastaamme yhdessä Liikup Oy:n kanssa.

Suunnitteilla suunnistustapahtuman kehittäminen tai suunnistuskartan valmistus?
Ota yhteyttä, niin hoidetaan homma kuosiin.

Tavoitat meidät niin puhelimella, sähköpostilla kuin yhteydenottolomakkeen kautta.
Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Myynti

TOMMI UUSIMÄKI
tommi.uusimaki@routamap.fi
+358 50 501 2349

Toimistomme

Rovakatu 17, 3. krs
96100 Rovaniemi

Palvelemme

Maanantai – perjantai klo 8-17