fbpx

Ajankohtaista

Mitä meille kuuluu?

Asiaa kiinteistöistä, maankäytöstä, kartoista, suunnistuksesta ja yrittäjyydestä Lapissa aina kun kynä sattuu sauhuamaan.

Blogi

Kolumni: Painovoimateoria todistettu takapihallamme

Ranskalainen tieteilijä Pierre-Louis Moreau de Maupertuis retkikuntineen vietti Tornionlaaksossa toista vuotta 1736-1737. Vuosien aikana Tornionlaakson vaaroilla tehtiin astemittauksia, joilla mitattiin maapallon muotoa ja todistettiin pitkään kiistelty fakta maapallon muodosta. Mittausten

Lue lisää
Routamapin avoinna olevat työpaikat
Uutiset

Töitä tarjolla: Palkkaamme tieisännöitsijän

Routamapin toiminnan kasvaessa ja kehittyessä olemme palkkaamassa työkaveriksemme tieisännöitsijän. Tieisännöitsijä vastaa yksityistien tiekunnille tarjottavista palveluistamme, joiden kehitys Pohjois-Suomessa on eteenkin viime vuonna ollut mukavan positiivista.

Lue lisää
Asiakastarina

Talvireittihanke Suomen Latu

Olimme yhteistyökumppani Suomen Ladun Talvireittihankkeessa talvella 2023. Teimme viidelle paikkakunnalle Suomen Ladun organisoiman hankkeen ohessa reittien opaskartat ja osalle reiteistä reittiopasteita. Hankkeen tarkoituksena oli pilotoida yhdessä kuntien kanssa muuhun kuin

Lue lisää
Routamap blogi palautteen paikka blogikirjoitus
Blogi

Palautteen paikka

Vuosi 2023 on paria yötä vaille paketissa. Ensi viikolla oottaaki uusi vuosi uusien projektien myötä, mutta palataan tämän blogikirjoituksen myötä hetkeksi kuluneen vuoden tekoihin ja toimiin.

Lue lisää
Asiakastarina

Kartta-arkistojen kätköistä

Vuosien saatossa olemme toteuttaneet monenlaisia niin suurempia kuin pienempiäkin karttoja ja karttaprojekteja markkinoinnin tueksi, opastamaan eri urheilutapahtumissa, suunnittelun tueksi ja luontopoluillekin.

Mitäs kaikkea sitä on tullutkaan tehtyä?

Lue lisää
Routamap sähköinen kiinteistökauppa
Blogi

Näin sähköinen kiinteistökauppa etenee

Sähköinen kiinteistökauppa on nykyaikainen, joustava ja helppo tapa kiinteistökauppojen tekoon. Olitpa myymässä tai ostamassa koko kiinteistöä, kiinteistön määräosaa tai määräalaa kiinteistöstä, kannattaa kaupanteko hoitaa Routamapin sähköistä kiinteistökauppapalvelua hyödyntäen.

Lue lisää