fbpx

Ajankohtaista

Mitä meille kuuluu?

Asiaa kiinteistöistä, maankäytöstä, kartoista, suunnistuksesta ja yrittäjyydestä Lapissa aina kun kynä sattuu sauhuamaan.

Asiakastarina

Kartta-arkistojen kätköistä

Vuosien saatossa olemme toteuttaneet monenlaisia niin suurempia kuin pienempiäkin karttoja ja karttaprojekteja markkinoinnin tueksi, opastamaan eri urheilutapahtumissa, suunnittelun tueksi ja luontopoluillekin.

Mitäs kaikkea sitä on tullutkaan tehtyä?

Lue lisää
Routamap sähköinen kiinteistökauppa
Blogi

Näin sähköinen kiinteistökauppa etenee

Sähköinen kiinteistökauppa on nykyaikainen, joustava ja helppo tapa kiinteistökauppojen tekoon. Olitpa myymässä tai ostamassa koko kiinteistöä, kiinteistön määräosaa tai määräalaa kiinteistöstä, kannattaa kaupanteko hoitaa Routamapin sähköistä kiinteistökauppapalvelua hyödyntäen.

Lue lisää
Blogi

Yksityistien tieyksiköinti kokonaan etänä?

Yksityistien tieyksiköinti onnistuu toteuttaa nyt jopa kokonaan etänä uuden, ketterän tieyksiköinnin toteutusmallin myötä. Näin pystymme tarjoamaan yksiköinnin joustavasti tiekuntaa ja osakkaita kuullen sekä heitä tiedottaen.

Lue lisää
Blogi

Kolme syytä valita sähköinen kiinteistökauppa

Digitalisaatio ja erilaiset sähköiset ratkaisut ovat osa jokapäiväistä arkeamme, niin myös kiinteistökaupassa. Routamapin sähköinen kiinteistökauppa on helppo ja joustava tapa hoitaa kaupanteko silloin kun sinulle sopii.

Lue lisää
Blogi

Lapland O Week 2022

Elämysrastiviikko Lapland O Week saatiin taas järjestettyä onnistuneesti heinä-elokuun vaihteessa. Järjestyksessään kolmas tapahtuma suunnistettiin tänä vuonna Saariselällä, kun aiemmat kaksi vuotta rastiviikko on sijoittunut Ylläksen maastoihin. Saariselkä tarjosi hienot puitteet tapahtumalle. 

Lue lisää
Routamap mukana Polvelta toiselle -metsätilan sukupolvenvaihdosmessuilla Rovaniemellä
Uutiset

Routamap mukana Polvelta toiselle -messuilla

Routamap on mukana Polvelta toiselle -metsätilan sukupolvenvaihdosmessuilla Rovaniemellä 3.12.2022. Esittelemme messuila palveluitamme ja pidämme tietoiskun yksityisteiden huomioimisesta metsätilan omistusjärjestelyissä.

Lue lisää
Uutiset

Uudet nettisivut!

Vihdoin valmista! Routamapin uudet nettisivut on nyt saatu valmiiksi ja julkaisukuntoon. Sivujen uudistuksen keskeisenä tavoitteena on helpottaa meidän palveluiden löytämistä, taustoittaa palvelujen sisältöä sekä tuoda paremmin esille meidän asiantuntijoiden monipuolista

Lue lisää