fbpx

Kartta-arkistojen kätköistä

Vuosien saatossa olemme toteuttaneet monenlaisia niin suurempia kuin pienempiäkin karttoja ja karttaprojekteja markkinoinnin tueksi, opastamaan eri urheilutapahtumissa, suunnittelun tueksi ja luontopoluillekin.

Mitäs kaikkea sitä on tullutkaan tehtyä? Tsekkaa muutama esimerkkiprojekti viime vuosilta!

Vuoravarastot.fi - Karttaa kelkkavarastojen markkinoinnin tueksi

Vuokravarastot.fi opaskartta moottorikelkkailijoille
Vuokravarastot.fi vuokraa varastotilojen lisäksi Vasaratiellä kontteja, joihin sopii kausisäilytykseen jopa neljä moottorikelkkaa. Vasaratien sijainti huoltoasemien läheisyydessä vain 500 metriä kelkkareitistä onkin loistava esimerkiksi kerrostalossa asuvalle kelkkaharrastajalle, kun oman kelkan saa säilytykseen lukittavaan säilöön kameravalvotulle alueelle Rovaniemen keskustan tuntumaan.
 

Vuokravarastot halusi yksinkertaisen, mutta visuaalisesti selkän ja näyttävän kartan vuokrakonttien kaupan edistämiseksi. Kartta toteuttiin tilaajan toiveiden mukaan asiakkaan haluamalla värityksellä.

Tammisaaren Kopparö - Luontopolun reittikartat kustomoiduilla symboleilla

Tammisaaren Kopparö on Raaseporissa sijaitseva majoitus-, leirintä- ja karavaanarialue, jonka yhtenä palveluna on saarelta toiselle kulkeva ja Stora Sandön kiertävä yhteensä 7,5 km mittainen luontopolku. Luontopolun erityisyytenä on riippusillat, joita pitkin kulku saaresta toiseen tapahtuu.
 

Olimme mukana luontopolun opasteiden uusimisessa keväällä 2020 ja valmistimme luontopolulle uudet opaskartat Kopparön värimaailman sovitettuna. Toteuttamistamme kartoista toteutettiin painokarttoja A0 ja A3 -kokoisina opastaluihin, risteyksiin sekä tulipaikoille kuhinkin kustomoituna. Lisäksi kartasta tehtiin myös A4- ja A5-kokoiset paperitulosteversiot leirintäalueen receptionista luontopolun kulkijoille mukaan jaettavaksi.

Kiilopäähiihto - Koe ensilumi, kaamos ja hiihdon hurma

Kiilopäähiihto avaa hiihtokauden Saariselän ja Kiilopään upeissa tunturimaisemissa. Kiilopäähiihto hiihdetään Suomen ladun Kiilopään tunturikeskuksen toimiessa tapahtumakeskuksena. Tapahtumaan voi osallistua joko kilpa- tai retkisarjassa ja Kiilopäällä riittää tuolloin ohjelmaa koko viikon.
 
Kiilopäähiihdon reittikartta on Routamapin käsialaa. Anssi toteutti tapahtumaan kartan tilaajan toivomassa värimaailmassa Maanmittauslaitoksen maastotietokantaa sekä tilaajan toimittamia aineistoja hyödyntäen. Kartan lisäksi reitistä toteutettiin korkeusprofiili laserkeilausaineistosta.
 
Suomen Latu on myös muuten ollut Routamapin aktiivinen yhteistyökumppani. Muun muassa Lapland O Week 2022 -tapahtuman kaksi ensimmäistä päivää suunnistettiin Kiilopään tunturikeskuksesta. Ja onhan meillä pari muuutakin projektia Suomen ladun kanssa työstettävänä

Imatran talvipolut maastopyöräilijöille

Yksi alkuvuoden 2023 tehdyistä projekteista oli talvireittien sekä luontokohteiden visualisointi Imatralle.

”Polkuverkosto on syntynyt paikallisten aktiivipyöräilijöiden toimesta, ja he myös ylläpitävät reittejä. Verkosto on laajentunut vuosi vuodelta”, myyntipäällikö Anni Toiviainen Base Campista kertoi verkoston synnystä helmikuussa 2023.

Talvireittien kartta toteutettiin Anssin toimesta asiakkaan urheilukellosta saadun aineiston pohjalta yhteistyössä Imatran kaupungin kanssa.

Kartta Hiekanpään liikunta-alueesta Pieksämäellä

Hiekanpään liikunta-alueen kartta Pieksämäellä syntyi alkuvuodesta 2023 yhteistyössä Suomen ladun kanssa osana talvireittihanketta, jossa pyrittiin pilottikuntien avulla luomaan ja todentamaan toimivia malleja joilla luodaan ulkoilureittejä talviajaksi muille kuin hiihtäjille.

Tilaajan toiveiden mukaan kartalle laadittiin erilaisia symboleita kuvaamaan monenlaisia alueella olevia liikunnan suorituspaikkoja.

Meillä kartan kuin kartan tavoiteena on informatiivinen, selkeä kokonaisuus, johon asiakas on tyytyväinen. Parhaimmillaan brändivärien ja -fonttien mukaan tehty laadukas kartta on loistava markkinoinnin väline siinä missä lehtimainos tai onnistunut somepostaus.  Asiakkaan toiveiden mukaan tehty kartta voidaan helposti kustomoida sopimaan juuri teidän haluamaan käyttötarkoitukseen.

Kiinnostuitko karttapalveluistamme? Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!