fbpx

3 syytä sähköiseen kiinteistökauppaan

Digitalisaatio ja erilaiset sähköiset ratkaisut ovat osa jokapäiväistä arkeamme, niin myös kiinteistökaupassa. Routamapin sähköinen kiinteistökauppa on helppo ja joustava tapa hoitaa kaupanteko silloin kun sinulle sopii.

Sähköinen kiinteistökauppa on muutakin kuin vain sähköinen allekirjoitus. Kauppa on prosessi, jossa allekirjoitus on vain viimeinen silaus. Eikä allekirjoituksen tekemiseen käy mikä vain sähköinen allekirjoituspalvelu, vaan kiinteän omaisuuden kaupan voi allekirjoittaa sähköisesti ainoastaan Maanmittauslaitoksen palvelussa.

Miksi siis valita Routamapin sähköinen kiinteistökauppa?

  1. Ammattilainen apuna koko prosessin: Routamapin sähköisen kiinteistökaupan palvelu sisältää aina ammattilaisen laatiman kauppakirjan, tarvittavat kiinteistörekisteriotteet, puhelimen päässä olevan tuen sekä asiakirjojen läpikäynnin asianosaisten kanssa ennen kaupantekoa. Emme tarjoa vain nippua papereita vaan kokonaisvaltaisen kaupanteon läpiviennin.

  2. Kiinteä hinta: Muutimme sähköisen kiinteistökaupan hinnoitteluamme läpinäkyvämpään suuntaan. Kiinteistökaupan hinta on jaettu kolmeen kategoriaan kiinteistökaupan tai kiinteistön lahjan sisällön mukaan.

    Paitsi asiakirjojen laadinnan, hinta sisältää myös tarvittavat kiinteistörekisteriotteet yhden kiinteistön osalta. Sähköisessä kiinteistökaupassa ei tarvita kaupanvahvistajaa ja lainhuutokin lähtee vireille ostajan allekirjoitettua kauppakirjan.

  3. Joustava allekirjoitus: Sähköisen kiinteistökaupan allekirjoitus hoituu helposti pankkitunnuksilla tai muulla vahvalla tunnistautumisella Maanmittauslaitoksen palvelussa. Klikkaat vain sähköpostiin tulevaa linkkiä ja noudatat meiltä tulevia ohjeita. Allekirjoitus onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta vaikka golfkentältä Espanjasta tai mökkilaiturilta Saimaalta.

Sähköisesti hoidettu kiinteistökauppa on paitsi helppo, myös tehokas tapa kaupankäyntiin. Mikäli olet ostamassa useamman kuin yhden kiinteistön samalta myyjältä, paranee tehokkuus entisestään, koska kaikkien kiinteistöjen lainhuuto hoituu yhdellä asiointimaksulla.

Tutustu lisää sähköisen kiinteistökaupan palveluumme ja ota yhteyttä!