fbpx

Töitä tarjolla: Palkkaamme tieisännöitsijän

Routamapin avoinna olevat työpaikat

Routamapin toiminnan kasvaessa ja kehittyessä olemme palkkaamassa työkaveriksemme tieisännöitsijän. Tieisännöitsijä vastaa yksityistien tiekunnille tarjottavista palveluistamme, joiden kehitys Pohjois-Suomessa on eteenkin viime vuonna ollut mukavan positiivista.

 – Tavoitteena on, että uusi tieisännöitsijä voisi aloittaa meillä mahdollisimman pian. Alkuun työ on osa-aikatyötä, mutta uusia asiakkaita on sekä tarjouspyyntöjä on tullut loppuvuonna varsin mukavasti, joten odotamme vuotta 2024 varsin positiivisissa tunnelmissa, kertoo Routamapin yrittäjä Tommi Uusimäki.

Tieisännöitsijän titteli sekä tehtävät ovat monipuoliset eikä työhön sinällään ole valmista koulutusta. Hommaan voi hakea monenlaisella pohjakoulutuksella sekä osaamispohjalla, mutta positiivista on kiinnostus asiakaspalveluun sekä yksityisteiden hallintoon. Lisätietoja yksityisasioista löytyy esimerkiksi Suomen Tieyhdistyksen sivuilta.

 – Meillä isännöitsijä pääsee työskentelemään toimivilla ohjelmilla sekä monipaikkatyön mahdollisuuksia hyödyntäen. Työ on vapaamuotoista, mutta mahdollistaa oman työskentelyn sekä myös yrityksen toimintatapojen kehittämisen, Tommi jatkaa.

Työ täytetään, kun sopiva hakija löytyy. Rekryilmoitus kokonaisuudessaan löytyy Internet-sivuiltamme osoitteesta
www.routamap.fi/rekry