fbpx

Opasteet ja reittikartat

Vaikuta opasteilla ja reittikartoilla kävijään positiivisesti

Ulkoilureitistö tarvitsee tuekseen laadukkaat reittimerkit, -opasteet ja -kartat. Näiden merkitys korostuu erityisesti monikäyttöreiteillä, joissa liikutaan eri kulkutavoin ja eri vuodenaikoina. Hyvän opastekokonaisuuden avulla voidaan vaikuttaa paljon käyttäjäkokemukseen reitistöllä, vähennetään vaaratilanteita sekä luodaan retkeilijälle onnistumisen iloa.

Kaikki mitä tarvitset

Routamap suunnittelee reitistölle kattavan opastuksen yhdessä kanssasi. Toteutamme reitistölle reittiopasteet ja opaskartat niin maastossa kuin digijärjestelmissä käytettäväksi. Tilaajalle toimitamme opastesuunnitelman sisältäen kartat, opasteet ja reittikuvaukset haluamillasi formaateilla. Lisäksi tuotamme tarvikeluettelon opasterakenteiden rakentamisen avuksi.

Aletaanko hommiin?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vaikuta opasteilla ja reittikartoilla kävijään positiivisesti​

TOTEUTTAMIAMME REITTIKARTTOJA

usein kysyttyä

Reittiopasteiden sijainnit määritetään yhdessä asiakkaan toiveiden mukaisesti pohjakartan ja tarvittaessa maastokäyntien avulla. Opastettavat kohteet määritetään tapauskohtaisesti.

Opaskartoilla on helppo opastaa ja kertoa tarpeellinen tieto kartan käyttäjälle. 

Laadukkailla opaskartoilla on helppo vaikuttaa positiivisesti käyttäjän kokemukseen tapahtumasta tai alueesta, jota kartta kuvaa. 

Reittikartassa voi olla reittien lisäksi kuvattuna mm. alueella sijaitsevat taukopaikat, nähtävyydet, etäisyydet, reittien vaikeusaste, kulkusuunta ja kaikki muu oleellinen mitä asiakas haluaa. 

Jokainen kohde kartalla voidaan kuvata asiakkaan itse haluamallaan tavalla.

Opas- ja reittikartat tehdään aina kartan käyttöä parhaiten palvelevaan aineistoon perustuen. Maastoon sijoittuvissa kartoissa lähtöaineistona käytetään usein Maanmittauslaitoksen tarjoamaa maastotietokantaa. Taajama-alueilla aineistoina käytämme lisäksi mm. ilmakuvia tai kuntien kaavakarttoja. 

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää asiantuntijaltamme!